Nezaket ve Görgü Kuralları / Adab-ı Muaşeret Eğitici Eğitimi Kursu Açılacaktır

03.02.2023 3918

DEĞERLİ ÖĞRETMENLİRİMİZ;

Müdürlüğümüz bünyesinde AİLE OKULU PROJESİ kapsamında süresi 8 saatlik "Nezaket Ve Görgü Kuralları / Adab-I Muaşeret Eğitici Eğitimi" kursu açılacaktır.

Bireylerin ve toplum kesimlerinin, kişisel, aile içi ve toplumsal iletişimde birbirine karşı olan sevgi ve dostluk duygularını güçlendirici medenî ve ahlâkî davranışları, nezaket ve görgü kurallarının ele alınacağı 8 saatlik "Adab-I Muaşeret Eğitici Eğitimi" kursuna Samsun İlkadım ilçemiz okullarında görev yapan kadrolu öğretmenlerimiz başvurabilecektir.

✅ Bu kursu başarı ile tamamlamış olan öğretmenlerimize, 4 saatlik "Veliler için Adab-I Muaşeret" Kurs Programında eğitici görevi verilecektir.

✅ Kursa başvurular 10 Şubat 2023 Cuma Günü mesai saati bitimine kadar online kabul edilecektir. Başvuru linki attadır.

✅ Başvuru yapmış olan branş öğretmenlerimizin listesi İlçe MEM Aile Okulu Eğitimi Komüsyonuna sunulacak olup, onay sonrasında öğretmenlerimiz "Adab-I Muaşeret Eğitici Eğitimi" (8 saat)" kursuna davet edileceklerdir.

✅ Kurs yeri ve zamanı daha sonra yayınlanacaktır.

✅ MODÜLLER (Kurs içeriği)

-Adab-I Muaşeret Eğitici Eğitimi (8 saat) Modülü Tıkla

-Adab-I Muaşeret Veliler için (4 saat) Modülü Tıkla

Öğretmenlerimizin başvurularını bekliyoruz.

03.02.2023

Murat YALÇINKAYA

Müdür

✅ Öğretmenlerimize, VELİLER İÇİN 4 saatlik "Adab-I Muaşeret " Kurs Programında eğitici görevi verileceği aşamada, başvuru yapan öğretmenlerimiz E-Yaygın sistemi üzerinden eğitmenlik görev başvurusu yapmaları ve "Adab-I Muaşeret Veliler için (4 saat)" kursunu seçmeleri gerekmektedir. E-Yaygın Sistemine nasıl başvurulup, nasıl kurs seçimi yapılacağına dair ANLATIM için TIKLAYINIZ

SORUMLU İDARECİ

✅ PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI

1-"Rehberlik" atama alanına göre atanmış öğretmenler,

2- Diğer branşlardan başvuru yapan kadrolu öğretmenler için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Aile Okulu Projesi Komüsyonunden onay alınacaktır.

16-02-2022

Başvuruları Gör

NOT: Başvuru bilgilerinizi görmek için başvuru yaptıktan 10 dk sonra [Başvuruları Gör]  linkini tıklayınız.

✅ PROGRAMIN SÜRESİ VE İÇERİĞİ

Kurs programının süresi; günlük en fazla 8 ders saati uygulanacaktır.

Kurs süresi toplam 8 ders saatidir.

NOT : Kurs başlama tarihi ile Kurs Yeri ileri tarihlerde belli olacaktır.

Süre  Konular  (Ders Saati)

03-02-2023

04-02-2023