Kılıçdede Mah. Sosyal Dayanışma Merkezi [SODAM] Kurs Kayıtları Başlamıştır

Kılıçdede Mah. Sosyal Dayanışma Merkezi [SODAM] Kurs Kayıtları Başlamıştır

09.10.2023 1246

KILIÇDEDE MAHALLESİNDE 

SOSYAL DAYANIŞMA MERKEZİ [SODAM]

KURS KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR

Samsun Valiliğince Yürütülen "Sosyal Dayanışma Merkezi [SODAM] projesi kapsamında İlkadım Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde Kılıçdede Mahallesinde de kurs merkezi açılmış olup, kursiyer kayıtlarına başlanmıştır.

SODAM projesi ile, dezavantajlı bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın toplumsal entegrasyonlarını sağlamak üzere psikososyal, sosyokültürel, mesleki, sanatsal ve kişisel gelişimleri desteklemeye yönelik olarak hayata geçirildiği ve aile, toplum, ahlak, sağlık ile dini ve manevi değerler eğitimleri de verilerek, yaşam kalitelerinin yükseltilmesi için gayret gösterilmektedir.

KURSLAR HAKKINDA GENEL BİLGİ: Gerek sistemden gerekse kurumumuza gelerek kayıt yaptırmış olan kişilerin istek bilgileri incelenecek ve sırası gelenler mesaj yoluyla kursa davet edilecektir. Kursun açılabilmesi için yeterli öğrenci sayısına ulaşıldığında planlama yapılır. Sonuç bilgisi sizlere telefon veya mail ile bildirilir. Gerekli onayların alınmasının ardından kurs açılır. Kurslarımız sertifikalıdır ve MEB onaylıdır. Kurslarda her bir modülün 1/5 oranında devamsızlık süresi vardır. Kurs sertifikasının hak edilebilmesi için devam ve başarı durumu şarttır. Kurslarımızın zaman dilimi gerektiğinde ilgili kurs öğretmeni ve sizlerle birlikte planlanabilir.
Kurslar hakkında geniş bilgi almak için İlkadım Halk Eğitim Merkezi  Müdürlüğüne gelmeniz gerekmektedir.

Muhammet USTA

Müdür

16-02-2022

[Başvuruları Gör]

NOT: Başvuru bilgilerinizi görmek için başvuru yaptıktan 10 dk sonr[Başvuruları Gör] linkini tıklayınız. 

09-10-2023