E KPSS Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına Hazırlık Kurslarımıza Ön Kayıtlar Başlıyor

07.12.2021 3638

Değerli Öğrencilerimiz ve Velilerimiz;

İlkadım Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde 31 Ocak 2022 tarihinde 3 Engel Gurubuna yönelik E-KPSS'ye Hazırlık Ortaöğretim-Ön Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ) Kurs Programı açılacaktır. Kurs ile ilgili bilgiler aşağıda yazılmış olup,  kursa katılmak isteyen öğrencilerin 9 Aralık 2021-14 Ocak 2022 tarihleri arasında Kurum Web Sitemiz üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

08.12.2021

SORUMLU Müd.Yrd. Kaşif DEMİRTAŞ

(TIKLA)

E-KPSS ORTAÖĞRETİM-ÖN LİSANS KURS PROGRAMI

AÇIKLAMA : SINAV TAKVİMİNE GÖRE E-KPSS SINAVLARI 24 NİSAN 2022 TARİHİNDE YAPILACAĞINDAN, KURS GÜNLERİNDE VE BİTİŞ TARİHİNDE GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR.

tekerlekli-sandalye-hareketli-resim-0012  tekerlekli-sandalye-hareketli-resim-0006

3 ENGEL GURUBU İÇİN E-KPSS KURSU AÇILACAKTIR

1-İşitme Engelliler

2-Bedensel Engelliler

3-Zihinse Engelliler

KURS BİLGİLERİ

BAŞVURU ŞEKLİ     : Kurum Web Sitemiz üzerinden Online

BAŞVURU ADRESİ  : https://samsunhem.meb.k12.tr/

KURS YERİ          : İlyasköy Mh. İlkadım Halk Eğitimi Ek Bina

KURS SÜRESİ     : 216 Saat

KURS GÜNLERİ  : Pazartesi–Salı-Çarşamba–Perşembe-Cuma (Hafta İçi 5 gün) (Güncellendi)

KURS SAATLERİ : Başlama: 12:00 Bitiş: 15:10 (Salı-Per.=3 Saat, Pzt-Çar-Cum.=4 Saat ) (Güncellendi)

HAFTADA            : 18 Ders Saati  (Güncellendi)

BAŞVURU ÖN KAYIT

Başlama Tarihi  : 9 Aralık 2021

Bitiş Tarihi        : 14 Ocak 2022 Cuma Saat:17:00

BAŞVURU KESİN KAYIT

Süresi içinde ön kayıt yaptıran isteklilere kesin kayıt için mesaj gönderilecektir.

İstekliler kesin kayıt için belirtilen sürede en az Lise Mezuniyet Belgesi ile Engel Belgesinin fotokopisini getireceklerdir.

DERSLERİN BAŞLAMASI

KURSLARIN BAŞLAMA TARİHİ : 31 Ocak 2022

KURSLARIN BİTİŞ TARİHİ         : 2022 Nisan Ayı içinde (12 Hafta)  (Güncellendi)

PROGRAMIN GİRİŞ KOŞULLARI

1. Ortaöğretim mezunu olmak

2. EKPSS - Ortaöğretim programına aşağıdaki belirtilen 4 grup katılabilecektir:

a. Genel Engel Grubu (Ortopedik Engeli Olan Bireyler, Süreğen (kronik) Hastalığı Olan Bireyler, Duygusal ve Davranış Bozukluğu Olan Bireyler, Dil ve Konuşma Güçlüğü Olan Bireyler vb. )

b. Görme Engeli Olan Bireyler (Genel engel grubu ile aynı testi almalıdır.)

c. İşitme Engeli Olan Bireyler

d. Zihinsel Engeli Olan Bireyler

BAŞVURU İÇİN

NOT: Başvuru bilgilerinizi görmek için, başvuru yaptıktan 10 dk. sonra ok-hareketli-resim-0061[Başvuruları Gör] sayfasını tekrar açınız