DYK Üniversiteye Hazırlık Kurslarımızda Dersler Tamamlanmıştır

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı DYK Üniversiteye Hazırlık Kurslarımızda Dersler Tamamlanmıştır.

Yeni Dönem Başvuruları Temmuz 2023 ayından itibaren takip ediniz.

Temmuz 2023 ayı içinde duyuru ve başvurular web sitemizde yayınlanır.

Geniş bilgi için İlkadım Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Merkez Binamızda (Cumhuriyet Meydanı) "Üniversiteye Hazırlık Bürosuna" gelebilirsiniz.

12.07.2022 10557

17-06-202309-06-2023

Değerli Mezun Öğrencimiz ve Sayın Velimiz;

İLKADIM HALK EĞİTİMİ AKADEMİ çatısı altında üniversiteye hazırlık kurslarımız tamamlanmıştır.

Bu yıl Üniversiteye Hazırlık Kurslarımız 5 ayrı Kurs Merkezimizde yapılmıştır.

* İlkadım Halk Eğitimi Merkezi

* Derebahçe Kurs Merkezi

* Kadifekale Kurs Merkezi

* Kılıçdede Kurs Merkezi

* Yaşardoğu Kurs Merkezi

Mevzuat:

-Her bir kurs programına devam edecek öğrenci/kursiyer sayısının 10'dan az, bir kursun sınıf mevcudunun ise 24'ten fazla olmaması esastır. Öğrenci/kursiyer sayısının 24'ten fazla olması durumunda ikinci grup oluşturulur. Her bir grubun azami sayısı dolmadan yeni grup oluşturulamaz.

Öğrencilerimize UZMAN KADRO ile sunacağımız; BİREBİR EĞİTİMÜCRETSİZ DERSLERYAPRAK TESTLERDENEME SINAVLARI ve KONU ANLATIMLARI ile üniversiteye hazırlık artık çok daha kolay olacaktır.

Siz de üniversiteye adım atmak istiyorsanız "İLKADIM HALK EĞİTİMİ AKADEMİ" ye katılınız.

Aşağıdaki ön kayıt formu ile bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Samsun halkımıza hayırlı olsun.

09.06.2023

İLKADIM HALK EĞİTİMİ AKADEMİ KURS TAKVİMİ

ÖN KAYITLAR WEB SİTEMİZ ÜZERİNDEN BU FORM İLE ONLINE ALINACAKTIR.

ÖN KAYIT BİTİŞ TARİHİ  : ..................... (Saat: 21.00'a kadar)

KESİN KAYITLARIN YAPILMASI : Ön Başvuru yapanlara telefon ya da mesaj ile bilgi verilecektir

Kesin Kayıtlar, İlkadım Halk Eğitimi Merkez Binamızda 09.00-12.00 - 13.00-16.00 saatleri arasında alınacaktır.

Ön Kayıt yaptırmış mezun öğrenciler kesin kayıt için mutlaka sorumluluğu üstleneceği VELİSİ ile birlikte belirtilen tarihler arasında İlkadım Halk Eğitimi Merkez Binamıza [Cumhuriyet Meydanı] gelmesi gerekmektedir. Kesin kayda gelmeyen öğrencinin ön kaydı geçersiz sayılacaktır.

KESİN KAYITTA GETİRİLECEK EVRAKLAR

Şeffaf dosya içinde;

1-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2-Diploma Fotokopisi

3-Sınav Sonuç Belgesi

DERSLER; HAFTA İÇİ GÜNDÜZ (5 GÜN)

DERSLERİN BAŞLAMASI   : ..............

16-02-2022

[Başvuruları Gör]

NOT: Başvuru bilgilerinizi görmek için başvuru yaptıktan 10 dk sonra [Başvuruları Gör] linkini tıklayınız.

12-07-2022

19-07-2022

2021-2022 YKS Başarımız

Emeği geçen tüm arkadaşlarıma paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Murat YULÇINKAYA

02-08-2022