Çevre Bilinci Kurslarımız Açılacaktır. BAŞVURUNUZ

17.02.2022 4108

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin önderliğinde Sıfır Atık ve Geri Dönüşümde başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında aşağıda yer alan kurslar Müdürlüğümüz bünyesinde açılacaktır. Bu kurslara herkes başvurabilir. Kurumumuzda görev almış olan tüm Usta Öğreticilerimize bu kursları aldırmayı hedefliyoruz. Bu kurslar yoğun olarak Hafta Sonları düzenlenecektir. Bu kurslara kursiyer olarak katılacak olan Futbol ve Kur'an-ı Kerim gibi hafta sonu kurs açmış olan Usta Öğreticiler tercihlerini hafta içi derslerinin olmadığı bir zamanda katılmak için başvurabilirler. Bu kurslara halkımızdan da başvuru yapılabilecektir. (NOT: Kurumumuzda görev yapan El Sanatları Eğitmenleri Kurslarını 5. sırada yer alan "Atık Kâğıt ve Muhtelif Ambalajdan Aksesuar Yapımı (192 Saat)" olan kursu açarak sağlıklı bir çevre bilinci oluşmasına katkı sağlamış olacaklardır.

Sıfır Atık ve Geri Dönüşümde başlatılan Sıfır Atık Projesine desteklerinizi bekliyoruz.

KURSİYER BAŞVURUSU

ok-hareketli-resim-0061BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

[Başvuruları Gör]

Kurs Adı ve Süresi

1- Geri Dönüşüm Ambalajları  (24 saat)

2- Küresel İklim Değişikliği İle Mücadele Kurs Programı   (8 saat)

3- Ekoloji (Çevre) Okuryazarlığı  (60 saat)

4- Çevre Koruma Bilinci  (24 saat)

5- Atık Kâğıt ve Muhtelif Ambalajdan Aksesuar Yapımı  (192 saat)

OKULLAR İÇİN ÖĞRETMEN BAŞVURU BİLGİ ALANI

07-03-2022

a- Çevre Koruma Bilinci Kursu (24 saat)

EĞİTİMCİLERİN NİTELİĞİ    :  Talim ve Terbiye Kurulunca yayınlanan "Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarına" göre atanan tüm alan öğretmenler başvurabilir.

ÖĞRENCİ/KURSİYER ŞARTI : Okuryazar olup, 5 yaşını tamamlamış olmalıdır.

b-Küresel İklim Değişikliği İle Mücadele Kurs Programı (8 saat)

ÖĞRENCİ/KURSİYER ŞARTI : Okuryazar olup, 13 yaşını tamamlamış olmalıdır.(6.ve yukarı sınıflardaki öğrenciler katılabilir)

EĞİTİMCİLERİN NİTELİĞİ    : Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca yayımlanan "Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarına İlişkin Çizelgeye" göre, Fen ve Teknoloji, Biyoloji, Coğrafya, Sosyal Bilgiler, Tarım Teknolojileri Alanı öğretmeni olarak atananlar, öğretmen/eğitimci olarak görev alabilir.

Kadrolu Öğretmenler için Başvuru Formu

ok-hareketli-resim-0061TIKLA (Excel )