[USTA] FİKİR, [USTA] PROJELERİNİZİ BEKLİYORUZ

[USTA] FİKİR, [USTA] PROJELERİNİZİ BEKLİYORUZ

15.02.2022 2134

Değerli Usta Öğretici Arkadaşlar

Malumunuz TEKNOFEST bu yıl Samsunumuzda gerçekleşecektir.

Bizler de ev sahipliği yanında fikirlerimizle-projelerimizle destek verelim. 


Sizler; 22 Şubat 2022 Salı Gününe kadar

 

İSTER FİKRİNİZİ/PROJENİZİ BİZİMLE PAYLAŞINIZ   ok-hareketli-resim-0061(Tıkla) VE TEKNOFEST PROJE YARIŞMASINA BİRLİKTE KATILALIM,


İsterseniz KENDİNİZ  ok-hareketli-resim-0061DİREKT BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.

[KENDİM NASIL BAŞVURABİLİRİM?]


Fikrinizi-Projenizi bizimle paylaşmak isterseniz, attaki Formun doldurup bize düşündüklerinizi gönderiniz.


İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz.


15.02.2022
Murat YALÇINKAYA
Müdür

  ok-hareketli-resim-0061FİKRİNİZİ/PROJENİZİ BİZİMLE PAYLAŞ TIKLA  

ok-hareketli-resim-0061Paylaşımları GÖR 

TEKNOFEST YARIŞMASINA BAŞVURU ANLATIMI İÇİN   ok-hareketli-resim-0061TIKLA

 

İLKADIM HALK EĞİTİMİ MERKEZİ OLARAK BAŞVURU YAPACAĞIMIZ ALANLAR

1- EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ YARIŞMASI Yarışma Son Başvuru Tarihi 28 ŞUBAT!

Eğitim Teknolojileri yarışması kapsamında, yarışmacı adaylarından eğitim veya öğretimde teknoloji entegrasyonu ile öğrenmeyi kolaylaştıracak, kalıcı hale getirecek, konunun doğrudan bağlı olduğu alan ile diğer bilim dalları arasında bağlantıyı kurarak konuyu çok yönlü ele almaya imkan tanıyacak ürün geliştirmeleri beklenmektedir. Bu ürünler, eğitim teknolojileri kapsamında, prototip, eğitsel yazılım, eğitsel oyun, eğitsel simülasyon, yenilikçi teknolojiler olabilir.

2- ENGELSİZ YAŞAM TEKNOLOJİLERİ YARIŞMASI Yarışma Son Başvuru Tarihi 28 ŞUBAT!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2030 Engelsiz Yaşam vizyonu doğrultusunda, özel gereksinimli bireylerin sağlık, kapsayıcı eğitim, bağımsız yaşam, afet ve insani bakımdan acil durumlar için erişilebilirliği önceleyerek milli teknoloji hamlesi ile toplumsal bütünleşmeyi amaçlanmaktadır. Bireylerin sosyal sorumluluk bilinçlerini geliştirmeyi, teknolojik fikirlerini; özgün, yerli ve milli kaynaklar aracılığıyla hayata geçirmelerini sağlayarak özel gereksinimli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Özel gereksinimli bireylerin akademik, sosyal ve mesleki hayatlarında karşılaştıkları zorlukları asgari seviyeye düşürecek nitelikte fikir ve çalışmalar beklenmektedir.

3- TÜRKÇE DOĞAL DİL İŞLEME YARIŞMASI Yarışma Son Başvuru Tarihi (Açıklanmadı)

 Veri Üretme, Açık Kaynak Araçları Kullanma, Veri Setleri Geliştirme İşaretsiz Verileri İşaretli Hale Getirme gibi konularda faaliyet göstermeleri istenecektir. Yarışmaya katılım bireysel ya da takım halinde olabilir.

4- İNSANLIK YARARINA TEKNOLOJİ YARIŞMASI Yarışma Son Başvuru Tarihi 28 ŞUBAT!

Bireylerin sosyal sorumluluk bilincini teknolojik bilgi ve birikimleriyle entegre edip topluma fayda sağlayacak projeler ortaya çıkarmaları amaçlanmaktır. İnsan hayatını etkileyen her alanda yapılacak yenilik ve teknolojik gelişme ile uygulanabilir projelerin hedefinde; yararlılık, topluma fayda ve kolaylık yer almaktadır. 

5-ÇEVRE VE ENERJİ TEKNOLOJİLERİ YARIŞMASIYarışma Son Başvuru Tarihi 28 ŞUBAT!

Çevre ve Enerji Teknolojileri yarışması kapsamında, toplumda yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ve enerji verimliliği kültürü oluşturulması, verimlilik ve çevre konularında farkındalığın artırılarak yenilikçi ve teknolojik fikirlerin geliştirilmesi hedeflenmektedir. 

15-02-2022

16-02-2022

15-02-2022