Temel Pazarlama Yönetimi Geliştirme ve Uyum Eğitimi Kursu Açılacaktır

23.11.2021 580

TEMEL PAZARLAMA YÖNETİMİ GELİŞTİRME VE UYUM EĞİTİMİ

KURS ZAMANI : Akşam

KURS YERİ         : İlkadım Halk Eğitimi Ana Bina veya İlyasköy Halk Eğitimi Ek Bina

KURS SÜRESİ   : 24 Ders Saati

PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI :

18 yaşını tamamlamış olmak ve sağlık durumu kurs programı uygulamalarını yapmaya elverişli olmak şartıyla aşağıdaki koşullardan herhangi birini karşılayanlar kurs programına katılabilirler.

a. Meslek liselerinin veya dengi okulların ilgili bölümü mezunu olmak,

b. MYO ve fakültelerin ilgili bölüm öğrencisi veya mezunu olmak,

c. Okuryazar olup, işletmelerin ilgili bölümlerinde en az 6 ay çalışmış veya çalışıyor olmak

BAŞVURU İÇİN

NOT: Başvuru bilginizi görmek için, başvuru yaptıktan 10 dk. sonra ok-hareketli-resim-0061Başvuru Yapanları Gör linkini tıklayınız.

PROGRAMIN AMAÇLARI

Temel Pazarlama Yönetimi Geliştirme ve Uyum Eğitimi kurs programını bitiren bireyin,

1. Giderek artan rekabet ortamında istenilen amaca hizmet eden doğru pazarlama yönetimi ve marka yönetimi çalışmaları yapması,

2. İşletmelerin küresel pazarlama süreçlerinde elektronik pazarlamayı kullanma gerekliliklerini ve yöntemlerini kavraması, amaçlanmaktadır.

MODÜLok-hareketli-resim-0061  TIKLA

KURS SORUMLU MÜDÜR YARDIMCISI