Kurslarımızda Artış Devam Ediyor

Kurslarımızda Artış Devam Ediyor

29.05.2022 591

İlkadım Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde açılan kurslarımızda başarı grafiği her yıl artış göstermektedir. Kurslarımızda sağlıklı hizmet verilebilecek alanlara ağırlık verilerek daha çok kursiyere ulaşılmaya çalışılmaktadır. Kurslarımızda kursiyerlerimiz için en iyi eğitimi vermek ve memnuniyetlerini kazanmak önceliğimiz olmuştur.

Sağlık, Spor ve Din Eğimi Alanında açılan kurslarımız 2019 Nisan-Mayıs ile 2022 Nisan-Mayıs ayları kıyaslandığında büyük artış olduğu görülmüştür. Bu artışta kursiyerlerin aldığı hizmet ve eğitmenlerimizin göstermiş oldukları başarılarıdır. Kurslarımız da süre bakımından uzun olanlar eğitime devam etmekte olup süresi tamamlanan kurslar, yeni kursiyerler ile tekrar hizmet vermek için açılmaktadır.

Birçok kursumuzda verilen MEB onaylı belge ile iş sahibi olan kursiyerimiz olmuştur ya da almış olduğu belgeyi ihtiyacı olan alanda kullanmıştır. Kurslarımıza başvurular online yapıldığı için çok fazla kursiyere ulaşma imkanımız olmaktadır. Online yapılan kurs başvuru alanına şu ana kadar 133 Bin ziyaret olmuştur. Web sitemizde kurslarımız ile ilgili genel bilgilere de yer verilmektedir.

Kısa bir süre içinde açılacak olan kurslar için özel haber yapılarak başvurular alınmaktadır. Başvuru yapan kişiler başvurularını da sistemde görebilmektedir. Kursiyerler her alanda başvuru yapmaktadır. Herhangi bir alanda açılacak olan kurs için başvuru yapmış olan istekliler kursa davet edilmektedir.

Bu başarı grafiğimizin yükselmesinde emeği geçen tüm eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Murat YALÇINKAYA

müdür


KURSLARIMIZA SEN DE

16-02-2022

 

 

İSTATİSTİK PDF TIKLA

 

29-05-202229-05-2022